Hem » Företag » Energilösningar » Laddlösningar

Laddlösningar

Låt företaget, anställdas och era kunders bilar ladda säkert! Vi hjälper er med en laddbox som är anpassad för ändamålet.

Ladda säkert

Att ladda via en laddbox är både bekvämare och, framför allt, säkrare än att ladda via ett vanligt vägguttag. Vägguttaget är inte anpassat för belastningen som uppstår när elfordonet ansluts, i värsta fall kan det bli överhettat och börja brinna.

Laddboxen fungerar för alla typer av el- och hybridbilar och finns både med och utan fast kabel. Om du väljer till WiFi-modulen kan du exempelvis aktivera boxen på distans och se statistik över användningen i webbgränssnittet.

Med tillvalet lastbalansering känner boxen av hela husets samtida energiförbrukning och anpassar laddeffekten efter denna. Du får på så vis en optimal laddning och kan nyttja ditt nätabonnemang efter just ditt behov.

 

Priser

I paketpriset nedan ingår laddbox med personskyddsautomat/brytare, installation och uppsättning på vägg eller motsvarande.

PaketPris inkl. installation och moms samt 50 % skattereduktion
Laddbox 3,7 kW (1-fas)8 856 kr
Laddbox 22 kW (3-fas)9 525 kr

 

Möjliga tillvalPris inkl. installation och moms samt 50 % skattereduktion
WiFi-modul1 098 kr
Lastbalansering 3F2 595 kr
Stativfr. 2 498 kr

Intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för mer information. Du kan också ringa Caj Johansson på 0140-692 94 eller skicka e-post till caj.johansson@tranasenergi.se.