Dogger väljer Tranås Energi

Hem » Dogger väljer Tranås Energi

Tranås Energi har många företagskunder runt om i Sverige. Några väljer oss på grund av bra priser, men väldigt många ser vårt arbete med fria fiskvägar som den största fördelen. Dogger är en av dem, här berättar de mer om sitt val.

Kan du berätta lite kort om företaget, vilka är ni?
Dogger är en sportfiske- och friluftsbutik där kundservice har första prioritet. Vi vill att så många som möjligt ska få chans att uppleva tjusningen med fiske och hjälper gärna förstagångsfiskaren med de frågetecken som finns. Samtidigt har vi årtionden av erfarenhet, så det finns inga frågor som är för tuffa!

Hur jobbar ni med miljöfrågor hos er?
Som en del av en större koncern är vårt CSR- och miljöarbete oerhört viktigt och vi arbetar på lokal nivå med det självklara så som hantering av förpackningsmaterial, materialval och frågor som rör vår egen förbrukning i form av t. ex el. Vi är även stödföretag till Naturskyddsföreningen och huvudsponsor till Älvräddarna.

Hur kommer det sig att ni väljer att köpa er el från Tranås Energi?
Vi vill bidra med det vi kan och göra rätt val av leverantörer. Tranås Energi var ett enkelt val med tanke på arbetet med bl. a fiskvägar vid deras vattenkraftverk och samarbetet med Älvräddarna som rimmar väldigt väl med våra insatser och tankegångar.

Vi vet att det finns fler företag som efterfrågar el som är ett bättre val för naturen. Men vad är egentligen miljövänlig el? Här kan du läsa mer om vad vi tycker. 

Dogger logotyp
Tillbaka