Coronaviruset – information till våra kunder

Hem » Coronaviruset – information till våra kunder

Just nu påverkas vi alla av corona/covid-19 och det rådande läget. Vi på Tranås Energi följer utvecklingen och uppdaterar löpande våra rutiner för att hålla våra medarbetare friska och kunna fortsätta erbjuda våra kunder bra service och leveranssäkerhet. Tillsammans kan vi hjälpas åt att minska smittspridningen.

Texten uppdateras löpande.

Besök i våra lokaler

Nu tar vi emot bokade besök i våra lokaler igen. Välkommen att kontakta oss för tidsbokning hos vår kundservice eller övrig personal!

Då vi ansvarar för samhällsviktig verksamhet är vi lite extra försiktiga och tar för närvarande inte emot studiebesöksgrupper i våra lokaler.

Besök hos våra kunder

När vi gör kundbesök, exempelvis för mätarbyten eller service av centraler, är den personal som kommer hem till dig eller till din arbetsplats självklart symptomfri och har varit det i minst 48 timmar.

För både din och vår personals skull ber vi dig att hålla 2 meters avstånd och helst vara i ett annat rum medan arbetet pågår.

Omboka om du har symptom eller inte vill ha besök

Om du själv upplever sjukdomssymptom ska du kontakta oss och boka om ditt besök. Du kan även omboka din tid om du i nuläget inte vill att vi utför planerade åtgärder i ditt hem eller i dina lokaler

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor!

Kontakta kundservice

Spara energi i tomma lokaler

Tillbaka