Hem » Privat » Kundservice » Kontakt

Kontakt

Behöver du hjälp med något är du alltid välkommen att kontakta oss på kundservice! Du når oss via telefon, e-post och bokade besök på Norra Storgatan 64 i Tranås. Välkommen!

 

Kontakta oss

E-post: info@tranasenergi.se
Telefon: 0140-692 00

Telefontid måndag till tisdag:
09.00–12.00 och 13.00–15.00

Telefontid onsdag till fredag:
09.00–12.00

Mina sidor

På Mina sidor ser du aktuella och tidigare fakturor, förbrukningshistorik m.m.

Som kund loggar du enkelt in med mobilt bank-id.

Logga in på Mina sidor

Besök

Ibland kan det kännas bra att träffas för att gå igenom en faktura eller något annat tillsammans. För att boka ett besök hos vår kundservice är du varmt välkommen att kontakta oss via telefon eller e-post.

Kontaktformulär

Använd gärna formuläret nedan om du behöver komma i kontakt med oss. Använd formuläret på sidan Flyttanmälan om ditt ärende gäller avslut av avtal i samband med flytt.

Felanmälan

Elfel/strömavbrott

Börja alltid med att titta efter eventuell information på sidan Driftstatus samt kontrollera så att det inte är någon av dina egna säkringar som löst ut.

Under kundservice telefontid kontaktar du kundservice på 0140-692 00.

Vid akuta elfel eller fel utanför telefontid ringer du driftledare på 020-40 40 20. Utanför kontorstid är det larmcentralen i Jönköping som svarar.

Tranås Energi ansvarar för elnätet i delar av Tranås och Ydre kommun. Om du bor kring Sommen, Gripenberg, Linderås eller Adelöv har du E.ON som elnätsägare och ska kontakta dem vid strömavbrott. För norra delen av Sommen är Vattenfall elnätsägare.

Fjärrvärmeavbrott

Under kundservice telefontid kontaktar du kundservice på 0140-692 00.

Inträffar akuta fjärrvärmeavbrott utanför telefontid ringer du 036-12 19 04. Du kommer då till larmcentralen i Jönköping.

Felanmälan TRAMAN

Om leveransen inte fungerar felanmäler du alltid detta till din tjänsteleverantör.