Kontakt

Hem » Privat » Kundservice » Kontakt

Behöver du hjälp med något är du alltid välkommen att kontakta oss på kundservice. Just nu har vi stängt för kundbesök, men i vanliga fall är du också välkommen att besöka oss på vårt kontor på Norra Storgatan 64 i Tranås!

Corona/Covid-19

För att minska risken för spridning av Covid-19 har vi för närvarande stängt för kundbesök i våra lokaler. Vi hoppas på din förståelse för detta, du är alltid välkommen att kontakta oss på telefon eller e-post istället.

Läs mer om våra åtgärder för att förhindra smittspridning

 

Kontakta oss

Telefon: 0140-692 00
E-post: info@tranasenergi.se

Telefontid måndag till fredag:
09.00–12.00 och 13.00–15.00

 

Mina sidor

Mina sidor ser du aktuella och tidigare fakturor, förbrukningshistorik m.m. Som kund loggar du enkelt in med mobilt bank-id.

 

Kontaktformulär

Använd formuläret på sidan Flyttanmälan om ditt ärende gäller avslut av avtal i samband med flytt. Vid övriga frågor får du gärna använda formuläret nedan för att kontakta oss!

Felanmälan

Elfel/strömavbrott

Börja alltid med att titta efter eventuell information på sidan Driftstatus samt kontrollera så att det inte är någon av dina egna säkringar som löst ut.

Under kundservice telefontid kontaktar du kundservice på 0140-692 00.

Vid akuta elfel eller fel utanför telefontid ringer du driftledare på 020-40 40 20. Utanför kontorstid är det larmcentralen i Jönköping som svarar.

Tranås Energi ansvarar för elnätet i delar av Tranås och Ydre kommun. Om du bor kring Sommen, Gripenberg, Linderås eller Adelöv har du E.ON som elnätsägare och ska kontakta dem vid strömavbrott. För norra delen av Sommen är Vattenfall elnätsägare.

Fjärrvärmeavbrott

Under kundservice telefontid kontaktar du kundservice på 0140-692 00.

Inträffar akuta fjärrvärmeavbrott utanför telefontid ringer du 036-12 19 04. Du kommer då till larmcentralen i Jönköping.

Felanmälan TRAMAN

Om leveransen inte fungerar felanmäler du alltid detta till din tjänsteleverantör.