Hem » Privat » Vår organisation » Jobba hos oss

Jobba hos oss

Vi vill vara en föregångare som banar väg för andra inom vår bransch, vill du vara med? När vi har lediga tjänster lägger vi ut dem här.

Välkommen till Tranås, en småstad med hög livskvalitet, sjönära natur och närhet till både Linköping och Jönköping. På Tranås Energi och dotterbolaget Tranås Energi Elnät distribuerar och säljer vi el, fjärrvärme, fibernät och energitjänster. Vår personal bidrar med kundnära perspektiv som ger boende och företag i kommunen samt hela Sverige en hög servicenivå och trygga leveranser, med stort fokus på att värna om miljö och biologisk mångfald.

Tranås Energi har haft verksamhet sedan 1911 och vi består idag av ett 50-tal anställda fördelade på fem avdelningar, Fjärrvärme, Elnät/Fibernät, Försäljning/Kundservice, Energitjänster samt Stab.

Vi söker en Säljande servicetekniker

Om tjänsten

Vi söker nu en skicklig servicetekniker med fokus på kundbearbetning. Då den nuvarande teknikern går vidare till en ny befattning inom företaget behöver vi nu hitta en kompetent efterträdare. Är du en tekniskt kunnig person med erfarenhet av vvs-arbeten och motiveras av både personlig utveckling och att skapa goda kundrelationer? Då kan du vara den kandidaten vi söker!

Arbetsbeskrivning

I rollen kommer du att ansvara för årlig service av fjärrvärmecentraler hos våra fjärrvärmekunder i Tranås, samt hantera akuta serviceärenden. Tjänsten inkluderar också installation av fjärrvärmemätare, fjärrvärmecentraler och försäljning av fjärrvärmeinstallationer. Arbetet innebär nära kontakt med kunder och involverar en betydande del rådgivning och försäljning. Som en del av vårt teknikerteam, bestående av tre personer, kommer du att arbeta från kraftvärmeverket centralt beläget i Tranås.

Vi söker dig som

Är serviceinriktad och har en teknisk utbildning. Du bör kunna utföra enklare el-arbeten utifrån delegation, ha erfarenhet av VVS-installationer och besitta kunskap om värmesystem samt tappvarmvatten, inklusive dess ingående komponenter och funktioner. Det är meriterande om du även har goda färdigheter inom tekniskt säljarbete samt tidigare erfarenhet av service och underhållsarbete inom värmesystem och varmvatten. Du är en samarbetsvillig person med en förmåga att hantera kunder och deras ärenden på ett professionellt sätt.

För att trivas och lyckas i denna roll är det avgörande med personliga egenskaper såsom social kompetens, serviceinriktning, engagemang, och förmågan att skapa en trygg atmosfär. Vidare är god planeringsförmåga en viktig komponent för att navigera smidigt genom arbetsuppgifterna. Om du dessutom har en passion för att lösa tekniska problem och besitter en djup förståelse för system, då är du den vi ser fram emot att välkomna i vårt team.

Krav för denna tjänst:
B-körkort.
Hantera det svenska språket obehindrat både i tal och i skrift.

Denna rekrytering är ett samarbete mellan Montico och Tranås Energi. Montico ansvarar för rekryteringsprocessen, och anställningen kommer att genomföras hos Tranås Energi.

Låter detta som någonting för dig? Tveka inte att skicka in din ansökan via Monticos webbplats redan idag!

Praktik och LIA

I mån av tid tar vi gärna emot praktikanter från gymnasiet, högskola eller liknande. Om du går en högskoleutbildning och är intresserad av att praktisera hos oss kan du lämna en intresseanmälan via formuläret nedan. Eftersom vi får in många ansökningar är det bra att vara ute i god tid!

Personalpolicy

I vårt verksamhetssystem finns policys för hur vi ska agera i personal- och arbetsmiljöfrågor.

Samspelet med arbetskamrater ska präglas av samma värdegrund som gäller för samspelet med kunder, d.v.s. ansvar, tydlighet, kreativitet och respekt.

Vi erbjuder respekt för den enskilda människan och alla människors lika värde och förväntar oss respekt för företagets grundläggande värderingar.

Vi erbjuder personliga och yrkesmässiga utvecklingsmöjligheter och förväntar oss ett äkta engagemang i arbetet.

Vi erbjuder ett ledarskap som bygger på öppenhet och ömsesidig respekt och förväntar oss en vilja att ta ansvar och initiativ.

Vi erbjuder delegering av ansvar och befogenheter och förväntar oss en vilja att uppnå personliga mål.

Vi är som företag en viktig och integrerad del av samhället. Vi är i första hand till för att tillgodose våra kunders behov.