Jobba hos oss

Hem » Privat » Vår organisation » Jobba hos oss

Vi vill vara en föregångare som banar väg för andra inom vår bransch, vill du vara med? När vi har lediga tjänster lägger vi ut dem här.

Välkommen till Tranås, en småstad med hög livskvalitet, sjönära natur och närhet till både Linköping och Jönköping. På Tranås Energi och dotterbolaget Tranås Energi Elnät distribuerar och säljer vi el, fjärrvärme, fibernät och energitjänster. Vår personal bidrar med kundnära perspektiv som ger boende och företag i kommunen samt hela Sverige en hög servicenivå och trygga leveranser, med stort fokus på att värna om miljö och biologisk mångfald.

Tranås Energi har haft verksamhet sedan 1911 och vi består idag av ett 50-tal anställda fördelade på fem avdelningar, Fjärrvärme, Elnät/Fibernät, Försäljning/Kundservice, Energitjänster samt Stab.

Lediga tjänster

Drifttekniker

Vi behöver ersätta en kommande pensionsavgång och vi söker därför dig som vill arbeta med drift och underhåll i kraftvärmeproduktionen på ett modernt småländskt energiföretag.

I tjänsten ingår alla förekommande arbetsuppgifter, allt från driftoptimering och produktionsplanering till service och mekaniskt underhåll av våra pannor, turbiner samt övrig kringutrustning.

Du kommer att arbeta både i team med dina kollegor och självständigt, samt få ett eget ansvarsområde. Arbetstiden är förlagd till dagtid på sommarhalvåret och tvåskift på vinterhalvåret. Då beredskap ingår i tjänsten måste du vara bosatt i Tranås eller i dess närhet.

På Tranås Energi AB erbjuder vi dig en stimulerande arbetsplats på ett företag som tar ansvar både för sina anställda och för miljön!

Din bakgrund

Din utbildningsbakgrund är drifttekniker, drift-/sjö-/energiingenjör med inriktning mot kraft/värme/process eller motsvarande på högskole- eller YH-nivå. Erfarenhet av fastbränsleeldning, processindustri, underhållsarbete och/eller annan liknande verksamhet ser vi som meriterande.

Vi söker dig som är utåtriktad, positiv och ser möjligheter framför hinder. Du är en lyhörd och engagerad lagspelare som också kan arbeta självständigt samt har en ödmjuk attityd med förmåga att kliva fram och ta för dig när möjligheten ges och situationen kräver. Andra viktiga egenskaper för tjänsten är noggrannhet och ett strukturerat arbetssätt. Du är trygg i dig själv och hanterar stress på ett bra sätt.

Kontaktperson

Lena Brantberg, BraPersonal Sverige AB, tel: 0703-50 89 09 alt. lena.brantberg@brapersonal.nu.

Ansökan

I rekryteringen samarbetar Tranås Energi med BraPersonal Sverige AB. Anställning sker direkt på Tranås Energi. Ansökan skickas via BraPersonals webbplats. Eftersom vi tillämpar löpande urval vill vi gärna ha din ansökan snarast.

Praktik och LIA

I mån av tid tar vi gärna emot praktikanter från gymnasiet, högskola eller liknande. Om du går en högskoleutbildning och är intresserad av att praktisera hos oss kan du lämna en intresseanmälan via formuläret nedan. Eftersom vi får in många ansökningar är det bra att vara ute i god tid!

Personalpolicy

I vårt verksamhetssystem finns policys för hur vi ska agera i personal- och arbetsmiljöfrågor.

Samspelet med arbetskamrater ska präglas av samma värdegrund som gäller för samspelet med kunder, d.v.s. ansvar, tydlighet, kreativitet och respekt.

Vi erbjuder respekt för den enskilda människan och alla människors lika värde och förväntar oss respekt för företagets grundläggande värderingar.

Vi erbjuder personliga och yrkesmässiga utvecklingsmöjligheter och förväntar oss ett äkta engagemang i arbetet.

Vi erbjuder ett ledarskap som bygger på öppenhet och ömsesidig respekt och förväntar oss en vilja att ta ansvar och initiativ.

Vi erbjuder delegering av ansvar och befogenheter och förväntar oss en vilja att uppnå personliga mål.

Vi är som företag en viktig och integrerad del av samhället. Vi är i första hand till för att tillgodose våra kunders behov.