Teckna elavtal

Hem » Privat » Elavtal » Teckna elavtal

Vi vet att du hellre vill lägga din tid på annat än elavtal, det ska gå snabbt, enkelt och kännas tryggt när det är dags att teckna nytt. Gör ditt val här nedan direkt, så kan du göra något roligare sedan. Ta en fisketur eller promenad i skogen kanske?

Se elpriser och teckna elavtal

För att ta fram ditt elpris behöver vi först några uppgifter om dig och ditt boende. Gör dina val nedan och klicka på Gå vidare, så visas de elavtal och priser vi erbjuder dig. Vi uppdaterar de fasta priserna flera gånger om dagen för att alltid vara aktuella.

Om du vill teckna ett avtal väljer du detta och får i sista steget signera ditt elavtal med bank-ID, tryggt och säkert för dig!

OBS! Om du byter till oss från ett annat elbolag behöver du först kolla så att du inte har någon bindningstid/uppsägningstid där.

Om du undrar något är du alltid välkommen att kontakta oss på 0140-692 10 eller via info@tranasenergi.se.

Vi är diplomerade av organisationen Älvräddarna för vår optimalt miljöanpassade vattenkraft.
Logotyp för Älvräddarnas miljödiplom med texten Optimalt miljöanpassad vattenkraft miljödiploomerat av Älvräddarna

Detta händer när du tecknar elavtal

När du tecknat ditt elavtal via formuläret får du på en gång ett e-post om att vi tagit emot din beställning. Om du är ny kund görs en kreditupplysning och när denna är godkänd registreras ditt elavtal i vårt system med det startdatum du angett. Om du byter till oss från ett annat elbolag får de ett meddelande om detta och när de godkänt bytet är det klart! Inom några veckor får du en bekräftelse på posten. Läs mer om våra elavtal.

När ditt elavtal startar får du automatiskt fakturan varje månad. Om du vill få fakturan varannan månad istället kan du meddela oss detta.

Avtalsvillkor

Särskilda avtalsvillkor Tranås Energi AB fr.o.m. 24-05-23

Särskilda avtalsvillkor Tranås Energi AB fr.o.m. 23-04-27 t.o.m. 24-05-22

Allmänna avtalsvillkor EL 2012 (rev 2)

Särskilda avtalsvillkor anvisad konsument

 

Ångerrätt

Enligt distansavtalslagen har du alltid ångerrätt när du tecknar elavtal via vår hemsida. Om du vill ångra ditt avtal ska du kontakta Tranås Energi inom 14 kalenderdagar sedan du fått avtalsbekräftelsen.

 

Rättigheter

Konsumentens rättigheter enligt kapitel 11 i ellagen

Här kan du läsa ellagen i dess helhet