Hem » Fjärrvärmeerbjudande till Sjukhusområdet

Fjärrvärmeerbjudande till Sjukhusområdet

För 10 år sedan kom fjärrvärmen till Sjukhusområdet och idag värmer många av dina grannar sina hus med streamad värme från Tranås kraftvärmeverk. Nu erbjuder vi dig som ännu inte har fjärrvärme-
anslutning att ansluta din villa!

Eftersom fjärrvärmenätet är väl utbyggt i hela området finns det goda möjligheter till anslutning. Kostnaden för anslutning är unik för varje fastighet då det finns en mängd olika faktorer som spelar in, därför tar vi alltid fram en personlig offert. Som fjärrvärmekund betalar du sedan en driftkostnad för den värme du använder.

ROT och energieffektiviseringsbidrag

Du har möjlighet att få ROT-avdrag med 30 % på arbetskostnaden. Vid en total installationskostnad på 70 000 kr ger avdraget vid fullt utnyttjande en minskning med ca 7 000 kr. Avdraget görs direkt på fakturan från oss.

Om du idag värmer ditt hus och varmvatten med el har du även möjlighet att söka det nya energieffektiviseringsbidraget vid byte till fjärrvärme. Du kan då få bidrag för 50 procent av materialkostnaderna, dock högst 30 000 kronor. Du kan läsa mer om förutsättningarna för bidraget på www.boverket.se. Det är också via Boverket som du söker bidraget.

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret nedan och klicka på Skicka, så återkommer vi till dig. Fyll gärna i formuläret även om du inte är intresserad, så vet vi läget.

Tillbaka