Hem » MVG i kundnöjdhet!

MVG i kundnöjdhet!

Nu har vi fått resultatet från vår kundundersökning. Omdömet blev Mycket Väl Godkänt och vi tackar alla kunder som varit med och svarat på frågorna för ert fina betyg!

Vad våra kunder tycker är viktigt för oss och att ta reda på detta är till stor hjälp i vårt utvecklingsarbete. Med hjälp av Supportföretaget TMJ Group AB har vi därför genomfört 601 intervjuer med slumpvist utvalda kunder under hösten. Det sammanställda resultatet hamnade på hela NKI (Nöjd Kund Index) 80,08, vilket ger oss betyget Mycket väl godkänd och tar oss direkt till topp 5 av de över 80 energibolag som gör samma undersökning. Det är ett väldigt fint omdöme som vi är jätteglada över!

Vi kan bland annat nämna att 99 % av de som svarat upplever vår leveranssäkerhet som ganska eller mycket bra, 98 % tycker att vi agerar för ett miljömässigt och hållbart samhälle och lika många tycker att vi har ett bra eller mycket bra bemötande. 91 % kan tänka sig att rekommendera oss till en vän eller kollega och många nämner att de redan gör det, vilket vi såklart blir väldigt glada över.

Vi har även fått en del tips om vad vi kan förbättra. Det uppskattar vi och flera av dessa kommer att tas upp i kommande planerade projekt.

Stort tack till alla kunder som deltagit i undersökningen!

Har du en synpunkt du vill framföra? Då behöver du naturligtvis inte vänta tills nästa kundundersökning, välkommen att kontakta oss idag!

Tillbaka